Confugii di Libertas

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#16 2009-06-01 13:09:21

Athemir

Skryba

5080586

Re: [nabór] Smoczy wieloryb

Panowie, mała prośba. Niech każdy wypisze sobie jednego perka, coś na kształt tych z fallouta, np: silne plecy (może więcej dźwigać), wyjątkowa szybkość, ekspert od magii destrukcji. Inaczej perk, to na realia Ad&d atut, jeżeli mnie pamięć nie myli. Wyobraźni przy wyborze perka nie ograniczam, jak ktoś chce być mistrzem w jedzeniu trudjących jagód, proszę bardzo. Co pewien, ważny dla sesji, moment, będę wam przydzielał (już samodzielnie) nowe perki/atuty.

PRZEPRASZAM ZA SWOJE ZŁE SŁOWA WYPOWIEDZIANE PRZECIWKO NAJWSPANIALSZEMU ARVONNELOWI ARONOWI LAVIRRE.
OŚWIADCZAM ŻE WIELBIĘ GO PONAD ŻYCIE I NAPISAŁEM OWE HANIEBNE SFORMUŁOWANIA POD WPŁYWEM ZŁOŚCI I DOPALACZY.

#17 2009-06-01 16:37:37

Arvonnel Aron Lavirre

Dowódca

Dowódca wszech czasów- Twoja postać jest tak charyzmatycznym i niesamowitym przywódcą iż każdy z twoich żołnierzy pójdzie za tobą, nawet jak miałby być sam przeciwko całej armii. Atut ten wpływa również na osoby postronne. Potrafisz pokazać swoje racje właściwie. Wielu ma w sobie wewnętrznego buntownika, niektórych dzięki swojej niesamowitej charyzmie będziesz mógł zwerbować w walce o idee, bądź wykorzystać jako mięso armatnie. (ps później poprawię jak narobiłem błędów, teraz to śpiacy jestem.)

"Memento Mori"

#18 2009-06-01 17:33:24

Arnon_Shinedil

Kadrowy Gildii

Siła- postać jest wyjątkowo silna jak na swoją rasę. Potrafi unieść krowę i przenieść ją na kilka metrów, zburzyć ścianę lub przetoczyć wielki kamień, chociaż po wysiłku musi chwilę odpocząć.

667 nowe lepsze zło...

#19 2009-06-02 20:09:56

Athemir

Skryba

5080586

Jakbyście mieli jakieś dodatkowe pytania albo wątpliwości, to tutaj, albo do mnie na PW

PRZEPRASZAM ZA SWOJE ZŁE SŁOWA WYPOWIEDZIANE PRZECIWKO NAJWSPANIALSZEMU ARVONNELOWI ARONOWI LAVIRRE.
OŚWIADCZAM ŻE WIELBIĘ GO PONAD ŻYCIE I NAPISAŁEM OWE HANIEBNE SFORMUŁOWANIA POD WPŁYWEM ZŁOŚCI I DOPALACZY.

#20 2009-06-03 05:26:52

firondel

Zastępca dowódcy

To jeszcze ja
Wybieram Moc Tworzenia - postać potrafi w krótkim czasie wykonać prawie każdą pracę, np. mając pasek metalu zrobić nóż, załatać zbroję czy wybudować latrynę.

Każdy Twój dobry uczynek zostanie ukarany

#21 2009-06-15 22:17:08

Athemir

Skryba

5080586

Arvonnelu - twoje zachowanie w sesji jest co najmniej nieostrożne. Ostrzegałem dwukrotnie i teraz ostrzegę po raz ostatni - w tej sesji nie ma przebacz - więc na przyszłość dobrze przemyśl swoje czyny.

Stopka forum

RSS