Panowie, mała prośba. Niech każdy wypisze sobie jednego perka, coś na kształt tych z fallouta, np: silne plecy (może więcej dźwigać), wyjątkowa szybkość, ekspert od magii destrukcji. Inaczej perk, to na realia Ad&d atut, jeżeli mnie pamięć nie myli. Wyobraźni przy wyborze perka nie ograniczam, jak ktoś chce być mistrzem w jedzeniu trudjących jagód, proszę bardzo. Co pewien, ważny dla sesji, moment, będę wam przydzielał (już samodzielnie) nowe perki/atuty.
Dowódca
Dowódca wszech czasów- Twoja postać jest tak charyzmatycznym i niesamowitym przywódcą iż każdy z twoich żołnierzy pójdzie za tobą, nawet jak miałby być sam przeciwko całej armii. Atut ten wpływa również na osoby postronne. Potrafisz pokazać swoje racje właściwie. Wielu ma w sobie wewnętrznego buntownika, niektórych dzięki swojej niesamowitej charyzmie będziesz mógł zwerbować w walce o idee, bądź wykorzystać jako mięso armatnie. (ps później poprawię jak narobiłem błędów, teraz to śpiacy jestem.)
Kadrowy Gildii
Siła- postać jest wyjątkowo silna jak na swoją rasę. Potrafi unieść krowę i przenieść ją na kilka metrów, zburzyć ścianę lub przetoczyć wielki kamień, chociaż po wysiłku musi chwilę odpocząć.
Jakbyście mieli jakieś dodatkowe pytania albo wątpliwości, to tutaj, albo do mnie na PW
Zastępca dowódcy
To jeszcze ja
Wybieram Moc Tworzenia - postać potrafi w krótkim czasie wykonać prawie każdą pracę, np. mając pasek metalu zrobić nóż, załatać zbroję czy wybudować latrynę.
Arvonnelu - twoje zachowanie w sesji jest co najmniej nieostrożne. Ostrzegałem dwukrotnie i teraz ostrzegę po raz ostatni - w tej sesji nie ma przebacz - więc na przyszłość dobrze przemyśl swoje czyny.