oficer
A nie mógł być ten Legion Zmierzchu ?
Dowódca
No jak to brzmi błagam cię? Tak hmm mhrocznie . Po za tym już widzę ranga akceptującego taką nazwę...
Zrzeszony
Wodzowie - co z gildią ? Nie chciałbym jako skromny rekrut napierać ale dostałem już drugą propozycję wstąpienia do innej - tym razem o nazwie - Strażnicy Ashimanu -powstałej pod patronatem istniejących już Limitanei. Jako wierny rekrut trwam przy was - ale dajcie mi jakiś nadzieje że się doczekam
Ostatnio edytowany przez Nasargiel (2009-04-29 19:15:40)
To ja też się dorzucę z nadzieją. A gildia powstanie na dniach. A jak nie, to ja to, za przeproszeniem, pierdolę i zaczynam robić za MG na tym forum i chętnych zapraszam. <- to taka ewentualność
Dowódca
Otóż dostałem taką wieść: "Radzę na razie nie zakładać gildii. Mówiłeś że dużo się nad nią namęczyliście a sami nie wiemy jak będzie z Fae. Ludzie nie chcą płacić na nasze konto i obawiam się że może być źle Pozdrawiam Fav." W związku z tym podjąłem decyzję iż co nam szkodzi zrobić własne vallheru?
pójdzie gładko jak się obcykamy a będzie wygodniej na sesje niż tu. Co wy na to?
PS
Nasza gildia mogła by tam oczywiście stanowić prawo
Nie bierzcie Arvonnela pod uwagę
Nie, to nie pierestrojka. Zobaczymy co się stanie w maju z Fae. Jak zostanie, mamy gildię. Jak nie, zmieniamy vallheru. Wszak skład mamy dobry. Dla chętnych moja propozycja jest nadal aktualna. Co jakiś czas mogę na tym forum poprowadzić sesję. Co do tworzenia własnego vallheru, to po pijaku można pomarzyć. Współtworzyłem jedno i wiem ile pracy to wymaga.
Zastępca dowódcy
Cóż, tworzenie nowej gry to raczej trudna sprawa. I tak po jakimś czasie rozbijemy się o to samo, czyli kasę na płatny serwer.
Jeśli idzie o twoją propozycję Athemirze to chętnie.