Zastępca dowódcy
Aronie, jeśli chcesz coś ogłosić tylko oficerom i swoim zastępcom to nie trzeba zmieniać forum. Ta komnata jest właśnie po to stworzona
Dowódca
Nie martw się Cny zastępco kwestie bezpieczeństwa dalej już wszystko będzie tutaj .
Zastępca dowódcy
Raczej musi być. Strona MW jest w tej chwili niedostępna
Poprawka. Już jest dostępna, czyli to był raczej nieduży problem, jak się okazuje
Dowódca
Jak mówiłem zapewne roboty na serwerach i tyle .
Zastępca dowódcy
Czyli debata dalej się toczy. Kolejna kwestia. Co tam mówiłeś Aronie o ludziach z DIS do przyjęcia do nas?
Dowódca
No nie wiem co z tym Kambrilem no... Czekam i czekam
Zastępca dowódcy
I przyjmujesz nowych członków
Dowódca
To nie ja to moja sława ostatnio właśnie zostałem zaczepiony przez towarzysza na L, który teraz już jest w naszej gildii z prośbą o użyczenie wiedzy:D . Ja stary leń wysłałem go tutaj zeby was też pomęczył . Nie martw się nie mamy nic do ciebie Lin
Zastępca dowódcy
Aronie, tego akurat Lynideran nie widzi
Dowódca
A fakt . Zapomniałem już te stare czasy, jak się było zwykłym szeregowcem . W sumie to jestem ciekawy czy on widzi i nie może wejść czy nie widzi zakładki...
Zastępca dowódcy
On nie widzi tej zakładki. Dla wszystkich z listy użytkowników tej zakładki po prostu nie ma.
Osoby dopuszczone do tej komnaty (czyli wiedzące o jej istnieniu) to: Aron, Firondel, Mithrael, Viv i Ighart.
Dowódca
Myślicie że Arnon jako Kadrowy gildii powinien uzyskać tutaj dostęp?
Athemir pasował by mi idealnie na skrybę klanowego. ;] I tak nikt nie chce tej posady.
oficer
Co do Arnona to bym mu dała dostęp tutaj. A po co nam skryba? Przecież już mamy historię klanu.
Zastępca dowódcy
Ale przydało by się ją uzupełnić i ciągnąć dalej, czyli opisywać sprawy bieżące, najlepiej w kontekście zdarzeń dziejących się na Fae (okupacja Amnu).
Jeśli chodzi o dostęp Arnona do tej komnaty, to przydał by się jeszcze głos Mitha i Igharta.
Ja daję głos za.
Dowódca
Wstrzymuję się od głosu. Wy sądzcie, ja wykonam.