oficer
Przydałoby się tak troszkę rozkręcić to forum. Pogadajmy o sobie
Dowódca
Właśnie Viv wszyscy nie możemy się doczekać <emocje>
Nie no. Zacznę więc ja Na imię mam Wojciech i urodziłem się w Łodzi. Aktualnie mieszkam w Łodzi lub gdzieś jak mnie wyniesie. ;-) Interesuję się fantastyką, grami RPG, męczeniem Klanowiczów
i filozofią. Uważam się za wcielenie skromności et cetera ecetera...
Dziękuję za uwagę
Kadrowy Gildii
to moze ja też coś powiem o sobie póki Viv sie zastanawia co napisać
Ja mam na imię Jakub, w tym roku skończyłem gimnazjum i bardzo się z tego cieszę
Mieszkam w Rejowcu Fabrycznym [niedaleko Chełma (niedaleko Lublina)], interesuje sie fantastyką, RPG, komputerami i ogólnie sprzętem elektronicznym, choć w małym stopniu.
no to tyle, dziękuje
Dowódca
*zaciera ręcę.* Czas nastał Vivvv...*śmiech szaleńca*
Kadrowy Gildii
wszyscy czekamy z niecierpliwością
oficer
Nie interesuję się wcale komputerami... Większość wolnego czasu spędzam przy pianinie, albo tracąc czas na siedzeniu przy kompie. Uwielbiam matmę. To moja druga pasja zaraz po muzyce. Lubię też czytać (prawie wszystko oprócz lektur).
Nie cieszę się, że skończyłam gimnazjum, bo w liceum jest mi gorzej
Mieszkam w Nawczu (taka malutka wiocha, która jest tylko na bardzo szczegółowych mapach i którą bardzo lubię )
Jakieś pytania?
Zastępca dowódcy
Czas na mnie Mam na imię Paweł i mieszkam nieopodal Radomia. Interesuję się matematyką (kiedyś zawodowo). Lubię czytać książki, głównie fantastykę i SF ale nie tylko. Dużo czasu zajmuje mi inna wielka pasja: pszczelarstwo.
Kadrowy Gildii
Viv, czy moglibyśmy poznać twoje prawdziwe imię, bo niektórzy (przynajmniej ja) nie znają
oficer
Nie przepadam za swoim imieniem... Jest strasznie pospolite
Ania
Dowódca
Pospolite? no co ty;). Jak chcesz możemy cię Kunegundą nazywać ale Ania to bardzo ładne imię z tradycjami
Zastępca dowódcy
I to dużymi. U mnie cały dział księgowości to Anie
oficer
I właśnie o to chodzi. Ja sama znam mnóstwo Ań...
Ich jest za dużo!
Dowódca
Ich? ojj Kunegundo ty nasza:P. Ciesz się że nie dostałaś coś z cyklu "Wiesława", "Józefina". Znam takich dużo i co jak co ale nie są to same stare babcie
oficer
Ludzie koniec tej rozmowy wracamy do tematu.
Więc mam na imię Michał i mieszkam w Łodzi.
Kończę powoli gimnazjum.
Interesuje się grami komputerowymi, czasem nauką i sztukami walki.
Nie jestem skromny i mam dużo wad